Ina Lundström – Att ljuga för sin terapeut är som att fejka orgasm när man onanerar

Crazy Creatives
Ina Lundström - Att ljuga för sin terapeut är som att fejka orgasm när man onanerar
/

Åh, Ina Lundström! Det var en ren njutning att få lära känna journalisten, komikern och programledaren. Hur är det att vara sämst i skolan, plugga vidare men välja så fel ämne att man är nära att genomföra en ”school-shooting”? Och hur lyckas man få diagnosen borderline, borderline? Idag har hon succepodden Flashback Forever med vännerna Emma och Mia som drar över en miljon lyssnare. Och visst blir man snabbt förälskad i hennes kreativitet och rappa svar. Ett avsnitt som gav oss kramp i magen av skratt och en god dos odödlig nutidshistoria

Missa inte Flashback Forever podden – VÄRT

Ina tipsar

Tre personer man ska lyssna på:

Tre saker man inte får missa i livet:

  • Kallbad
  • Äta Durian i en Sydostasiatisk stad
  • Att ha djur

Mer om Durian här

Tre böcker man ska läsa

Tre filmer/Serier man ska se:

  • Klippans karaokecup som tidigare gick på SVT
  • Fleebag på Amzone Prime
  • Se alla Avengers filmerna men i rätt ordning

Tre låtar som betytt något:

  • Han hade seglat för om masten med Fred Åkerström – Som min pappa spelade för mig när jag var liten. Nostalgi
  • Jersey Girl (live) med Bruce Springsteen –  För att han har lagt in en vers som han kör live, där jublet från publiken är som vrålet av människor som helt plötsligt blir sedda. Får mig att börja gråta bara jag tänker på det!
  • Nattvandrare med Dan Berglund – När jag hörde den första gången så var jag i slutet av en relation, och tänkte nästa gång jag blir ihop med någon ska det här bli VÅR låt. Och så blev det när jag träffade Jakob.

 

Kommentera